Fjelltomter


For informasjon om tomter, bygging osv. kan du ringe Lars Vidar på mobil: 48004802.
Du kan også sende mail til: lv@fjelltomter.no


Lokale linker

Linker Uvdal
Kvannestølen hyttegrend ligger midt i mulighetene for en aktiv fjellopplevelse. Selve feltet er stille og rolig med alle de mulighetene som finnes i å nyte stillheten på fjellet og nærheten til naturen. Den som ønsker å gå på ski i fjellet, med eller uten ferdige løyper, kan som regel ta på seg skiene rett utenfor hyttedøra og legge i vei på en lang eller kort skitur i vakker natur. For de som ønsker aktiviteter som fart og spenning, eller kanskje det er noen dyr man vil ta nærmere i øyesyn? Mulighetene ligger bare minutter unna, og mulighetene er mange.

Dagali Opplevelser er et firma som har utrolig mye å tilby av aktiviteter. Vi nevner alpint, med bakken Uvdal Alpinpark kun få minutter kjøring unna hyttefeltet. Videre kan Dagali Opplevelser tilby forskjellige former for motoropplevelser med bil, atv, snøscooter, gokart samt fly og helikopter. Når forholdene tillater det er det mulig å bli med på rafting, elvebrett og for eksempel elgsafari. Les mer om tilbudene til Dagali Opplevelser her.

Besøk Uvdal på nett!
Besøk Uvdal.no for mer informasjon om hva som skjer i Uvdal og omegn. Les mer om aktiviteter, severdigheter, lokalprodusert mat, overnatting og annet som skjer i Uvdal.

Langedrag Naturpark har nok de aller fleste hørt om. Ca en time kjøring fra Kvannestølen finner man den populære og flotte naturparken, fjellgården og leirskolen EKT Langedrag. Kjent fra utallige TV program er Langedrag naturpark blitt et utrolig populært fristed for dyr, fugler og mennesker. I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedraghusene som et Soria Moria slott med utsikt over fjorder og fjell mellom Hallingdal og Numedal. Les mer om Langedrag Naturpark her.

Vasstulan Høyfjellseter ligger over fjellet "bak" hyttefeltet. En snau times hyggelig gange fra feltet og man er på Vasstulan. Med ski på beina tar det enda kortere tid. Den flotte turen over fjellet til Vasstulan er en begivenhet i seg selv. De fleste klarer fint å beherske det lette terrenget og utsikten underveis er formidabel. Benytt gjerne muligheten til en tur i fjellet og nyt et måltid eller noe godt å drikke på Vasstulan underveis.

Jakt og fiske er noe mange er opptatt av. Det finnes mange mulighet for jakt i Øvre Numedal og også den som liker å fiske kan få tilfredstilt sine lyster i så måte. Jakt og fiske er aktiviteter som ofte er regulert i en eller annen form. For å skaffe deg mer informasjon og hva som er mulig av jakt og fiske i området anbefaler vi å besøke denne hjemmesiden.

Denne siden vil bli oppdatert med mer informasjon om kort tid.

Fjelltomter.no - hyttetomt på fjellet!