Fjelltomter


For informasjon om tomter, bygging osv. kan du ringe Lars Vidar på mobil: 48004802.
Du kan også sende mail til: lv@fjelltomter.no

Ledige hyttetomter.


Det foreligger nå tillatelse til å oppføre flere nye hytter både i eksisterende felt og i en forlenget del av Kvannestølen hyttefelt. Alle eksisterende og nye hyttetomter er plassert i terrenget slik at det er usedvanlig stor avstand mellom hyttene. De nye hyttetomtene er basert på selveiertomter på omtrent 1 mål, og tomtene har slik plassering at det ikke er noe stort poeng å ha større tomt. I motsetning til de aller fleste andre hyttefelt på fjellet, har man her på Kvannestølen meget god plass og fin avstand mellom hyttene.

Vi kan vel si at det å ha en hytte her er å ha hytte på fjellet, altså virkelig på fjellet og ikke i en tettpakket fjellandsby. Samtidig som han har hyttetomt / hytte på fjellet er det likevel nærhet til både butikker og andre fasiliteter. For de med interesse for alpint er det bare få minutter med bil fra hyttefeltet til Uvdal Alpinsenter med sine 3 heiser, 10 nedfarter og en høydeforskjell på mer enn 600 meter, høyeste pkt 1209 moh. I Uvdal Alpinsenter finnes alle skiaktiviteter som snowboard, Telemark, kulekjøring og off-piste. Kiosk/kafeteria i senteret og dagligvarebutikk (Coop) like ved. Alpinsenteret har fått snøkanon så nå er sesongen utvidet i forhold til før, og det er stabile åpningstider og forhold. Det pågår også store byggearbeider ved alpinsenteret med nytt servicebygg, badeland, kafeteria og flere leilighetskompleks. I tillegg til Uvdal Alpinsenter ligger også Uvdal Alpinpark med flere nedkjørsler i kort avstand til hyttefeltet.

Alle hyttetomtene er regulert for bygging og plassert i terrenget ( se kart ). Grunnarbeider og oppføring av hyttene vil skje i samarbeid med grunneier Lars Vidar Henriksen og hyttene er basert på leveranser fra Fjell-Laft Uvdal AS. Den enkelte hytteeier har store valgmuligheter i forhold til størrelse, planinndeling og utstyr. I tomteoversikten finnes det bildeeksempler på hytter fra og vi anbefaler også at man tar en tur innom deres hjemmeside for å se flere eksempler.

Lars Vidar Henriksen er tømrer og gravemaskinentreprenør, og har et utstrakt samarbeid med lokale leverandører og håndverkere for å få et best mulig resultat for den enkelte hytteeier. Hyttefeltet er som allerede nevnt helt unikt ved at det ikke er hytter vegg i vegg, men altså hyttetomter med god avstand til hverandre. Dette vil naturlig nok gjenspeile at tomteprisene er i høy prisklasse. Prisene vil også kunne variere noe fra tomt til tomt. Ta kontakt med Lars Vidar Henriksen på telefon 48004802 for mer informasjon om priser og eventuelt tilbud om et totalprosjekt.

Hyttefeltet har forøvrig helårsvei og den enkelte hytteeier betaler en årlig avgift for brøyting og vedlikehold av vei. Alle nye hyttetomter er selveiertomter, tomtene får helårsvei, strøm, vann og avløp. Ta turen rundt på hjemmesiden og få mer informasjon om hyttefeltet og nærområdet

Klikk på en tomt på kartet under for å lese mer om tomtene og se bilder!

Kart over tomter og hytter

Fjelltomter.no - hyttetomt på fjellet!