Fjelltomter


For informasjon om tomter, bygging osv. kan du ringe Lars Vidar på mobil: 48004802.
Du kan også sende mail til: lv@fjelltomter.no


Om Kvannestølen

Om GvonnestølenHyttefeltet ligger i skråningen opp fra Tøddøldalen på ca 1000 moh. Ett og annet bartre er å se, ellers er det bjørkeskog som omgir feltet.

Hyttene ligger mer eller mindre langs skogsveien som går gjennom feltet. Alle hyttene er oppført av Willy Henriksen, eller av Willy i samarbeid med sønnen Lars Vidar, som for øvrig nå har overtatt som grunneier. For noen få år siden ble det ført strøm frem til hyttefeltet i lukket grøft og de fleste hyttene la inn strøm. Etter at strømmen kom har flere hytteeiere også foretatt til dels betydelige ombygginger, tilbygg og modernisering av hyttene sine. Et arbeid som til stor del er utført av Lars Vidar Henriksen som er tømrer og gravemaskinentreprenør.

Den enkelte hytteeier har selvsagt også utført arbeider på sine hytter. Lars Vidar har kontakt med andre håndverkere i bygda, så han kan i prinsipp ordne det meste for den som skal oppføre hytte eller gjøre endringer på eksisterende bygg. Det er ikke kommunal kloakk eller vann på feltet. Men året rundt kan man hente rent vann fra Gvonnetjønnsbekken. Etter at strøm ble ført frem til feltet har flere boret etter vann og etter søknad lagt inn vann i hyttene og avløp i lukket septiktank. Kommunen har ordning for tømming av septiktankene. Feltet har også en liten kum for tømming av dobøtter for den som ikke har eget avløp eller andre løsninger.

Om GvonnestølenHyttefeltet ligger midt i naturen, så vidt nedenfor tregrensen. Om vinteren er det sort sett snø hele tiden og det er bare å spenne på seg skiene utenfor hytteveggen. Noen ganger må man tråkke opp sin egen løype innover i fjellet, andre ganger har naboen gjort det for deg. Lars Vidar kommer også av og til med snøscooteren og kjører opp en rundløype eller to. Det er også greitt å komme seg over i løypenettet på Vasstulan/ Dagalifjellet. Til Uvdal Alpinsenter er det bare noen få minutter med bil, så den som vil i alpinbakken har ikke noe å klage på.

I sommerhalvåret er det uante muligheter til å gå tur i fjellet. Her er det opplevelser for den erfarne fjellvandrer men også for den som vil rusle langs skogsveien. Utsikten er fantastisk året rundt og alle hyttene og ubebygde tomter ligger på solsiden. Det er et rikt dyreliv og man kan observere elg, rype, hare, rev og en del andre dyr. Spor i snøen viser hvem som har ruslet rundt hytteveggen i løpet av natten, eller avslører om noen har vært på befaring siden sist man var her.

Fjelltomter.no - hyttetomt på fjellet!